FAQ

Hos ECdrive møder vi ofte spørgsmål som:

Vi kan omkostningsfrit opstille ladere for ejerforeninger, andelsboligforeninger, virksomheder osv. fordi vores koncept er 100 % brugerbetalt. Dvs. at det udelukkende er dem som benytter ladestanderne som betaler. Når man bruger en ECdrive ladestander tager ECdrive et tillæg på 50 øre pr. kWh, som går til ECdrive.

denne liste har vi forsøgt at opliste alt det der følger med når I vælger ECdrive. Synes I at der mangler noget, hører vi gerne fra jer

Det koster kun jeres boligforening/virksomhed penge, hvis I ønsker at skifte ladeoperatør og dermed opsige aftalen med os. Såfremt I måtte ønske at opsige aftalen, betaler i en fast lav pris på 10.000 kroner pr. ladepunkt for at overtage installationen. Administration, service & forsikring er gratis, så længe aftalen er aktiv.

Se, hvad det koster at oplade din bil på ECdrives ladestandere her

Man kan enten vælge at betale med app’en “Monta Ev Charging”

Alternativt kan man betale ved at scanne QR-koden på ladepunktet og betale via betalingslinket på sin smartphone.

Nej, man kan også betale ved at scanne QR-koden på ladepunktet, samt betale via betalingslinket på sin smartphone.
Som udgangspunkt kan alle ejerforeninger, andelsboligforeninger, grundejerforeninger, boligselskaber, virksomheder, kommuner og hvem der ellers har parkeringsarealer med mere end 10 parkeringspladser få en aftale med ECdrive.

Ja, som udgangspunkt kan vi opstille ladepunkter hos alle boligforeninger med egne parkeringsarealer. Kontakt os selv, eller få en fra jeres bestyrelse til at kontakte os for mere information.

Nej, vi opstiller også ladestandere andre steder. Fx fungerer vores koncept også hos kommuner, golfklubber, ejendomsudlejere, hoteller, kontorhoteller, boligselskaber, virksomheder mfl.
Vi bruger forskellige producenter af ladere. Alle har dog det til fælles, at de er fra store velrenommerede virksomheder, og alle er gennemtestet og godkendt. Vi har lige i øjeblikket flest ladere af mærket ABB installeret.

Vi sætter som udgangspunkt altid 22 kWh ladere op

Ja, gæster til boligforeningen kan godt bruge ladepunkter opstillet på jeres parkeringsarealer. De kan enten bruge vores app eller betale ved at scanne QR-koden på ladepunktet, det kalder vi ad hoc ladning.
Så opdager vi det 9 ud af 10 gange via vores back-end system. Når der registreres en fejl, sender vi omkostningsfrit en af vores teknikere ud og reparere eller udskifte laderen. I kan også fejlmelde via vores app, eller ringe til os.
Vi følger med udviklingen, så vi altid kan levere et konkurrencedygtigt og attraktivt produkt til vores brugere
ECdrive ejer laderne
Vi kan få strøm fra jeres eltavle, såfremt der er nok strøm tilgængeligt. I det tilfælde opsætter vi en bimåler med automatisk aflæsning. Alternativt skal vi etablere en ny tilslutning med strøm fra nærmeste kabelskab. Omkostninger til tilslutningsbidrag dækker ECdrive også.
Vi udvælger i fællesskab med jer, hvor det er mest hensigtsmæssigt at opstille laderne. Der er flere hensyn at tage, fx hvor vi kan få strøm, og hvilke p-pladser der egner sig bedst.
Nej, ikke som udgangspunkt. ECdrive er en deleøkonomisk løsning, så ladepunktet skal være tilgængeligt for alle i foreningen.

Fandt du ikke svar på dit spørgsmål? Tag gerne kontakt til os

Scroll til toppen