Ladestander til jeres boligforening

Overvejer I at få ladestandere på jeres parkeringsarealer? Læs mere om en omkostnings- og bekymringsfri løsning, som tilgodeser alle i foreningen.
ECdrive opstiller ladestandere til ejerforeninger, andelsboligforeninger, grundejerforeninger, udlejningsejendomme, samt boligselskaber.

ECdrive står for alt

”Vi har ikke elbil, hvorfor skal vi så være med til at betale?” Lyder det bekendt?
Hos ECdrive hører vi ofte fra boligforeninger og almene boligselskaber, at det er svært at få stemt igennem, hvis der skal investeres i ladestandere.

Derfor har vi skabt et koncept, hvor boligforeninger og lignende helt gratis kan få stillet ladestandere til rådighed for beboere og gæster til ejendommen.

Det fungerer ganske simpelt ved, at ECdrive står for alt besvær og alle omkostninger til etablering og drift. Når jeres beboere eller gæster benytter sig af ladestanderne, modtager ECdrive et mindre tillæg til elprisen, som vi bruger til at betale for etablering og driftsomkostningerne.

Vi skræddersyer en fremtidssikret løsning til hver boligforening og beslutter i fællesskab med jer, hvordan lige netop jeres løsning skal være.

En ladestander er med til at gøre jeres boligforening mere attraktiv, men nye træer til haven, en nymalet opgang og nye vinduer giver også meget glæde, selv for dem uden bil. Med en løsning fra ECdrive slipper I for at gå på kompromis eller tale om huslejestigninger, for her skal I hverken betale eller bruge ressourcer på administration.

Vælger I ECdrive, er det eneste, I skal gøre, at fortælle os, hvor I ønsker laderne placeret. Herefter etablerer vi en ny tilslutning til elnettet, som laderne benytter. På den måde skal I ikke bekymre jer om, hvorvidt der er nok strøm i ejendommen, eller om I som forening skal lægge ud for strømmen – vi lovede jo, at der ikke er nogle omkostninger eller besvær for foreningen.

Har du spørgsmål til os?

Hvordan kan I etablere ladere gratis? Hvad koster det at lade? Det er bare nogle af de spørgsmål, du kan finde svar på på vores FAQ-side.

Hvad koster det?

Det er som udgangspunkt gratis at få opstillet ECdrive ladestandere på jeres parkeringspladser. Når laderne er opstillet, kan boligforeningens beboere anvende ladestanderne og betale for deres forbrug via app eller direkte på ladestanderen.
Scroll til toppen