Om os

ECdrive blev i 2021 skabt, med visionen om at gøre det muligt for alle at vælge elbil

Valget af elbil er nemt for alle dem der har sin egen indkørsel. Her bliver beslutningen om at installere en ladestander taget over middagsbordet, men så snart man kommer ud i boligforeninger er sagen en helt anden. Det er dyrt og besværligt og det tvinger foreningerne til at tage stilling til huslejestigninger og fravalg af andre forbedringer i foreningen.

Med ønsket om løse det problem, blev ECdrive startet for at tilbyde en tryg og deleøkonomisk løsning hvor ejerforeninger, andelsboligforeninger, grundejerforeninger, boligselskaber og mange flere, helt uden omkostninger og risiko kan få opsat ladestandere på deres parkeringsarealer.

ECdrive er den ideelle samarbejdspartner for jer, der vil gå forrest i adaptionen af eldrevne køretøjer. For vi er ikke bare endnu en virksomhed, der tilbyder ladestandere. Vi investerer nemlig i grøn infrastruktur, så I ikke behøver at gøre det.
Med ECdrives koncept håber vi, at vi kan bidrage til at samfundet undgår at opleve en social skæv udrulning af ladeinfrastruktur, som i værste konsekvens efterlader beboere i lejligheder med forurenende og dyre fossilbiler.

ECdrive er et trygt alternativ til den klassiske model hvor foreningen eller virksomheden selv tager hele risikoen og samtlige omkostninger deles ligeligt mellem alle beboerne. Med en løsning fra ECdrive kan I tilbyde beboere og brugere af jeres parkeringsarealer opladning helt uden besvær og omkostninger for foreningen. ECdrives koncept er 100% brugerbetalt og vi lever af et mindre tillæg til elprisen.

Sammen med ejerforeninger, andelsboligforeninger, grundejerforeninger, boligselskaber, hoteller, kommuner og virksomheder over hele Danmark forsøger vi at gå forrest i adaptionen af elbiler.

Scroll til toppen