ECdrives ladestander

Hos ECdrive anvender vi flere forskellige typer ladere, så vi altid kan levere en skræddersyet løsning designet specielt til dig. Vi giver boligforeninger mulighed for at tilbyde alle beboere og gæster det at have en el- eller pluginhybridbil med vores ladestandere.

Oplad din elbil med vores ladestander

Vores ladere giver den mest optimale løsning for boligforeninger, fordi de kan bruges af alle med plugin-hybrid- og elbiler. Det gælder altså for alle – beboere såvel som gæster. Det eneste, du skal bruge, er vores app.

ECdrives ladestandere er nemme at betjene og kan benyttes både med og uden abonnement. Det har vi prioriteret, da det desuden også giver mulighed for, at beboernes gæster kan anvende laderne – og ikke kun beboere. Vi gør det nemt at lade elbiler – altid.

Som noget helt unikt stiller vi hos ECdrive ladestanderne op ganske omkostningsfrit, og der er ingen etablerings- og vedligeholdelsesomkostninger for jer som boligforening, andelsforening, ejere m.fl. Konceptet er nemlig udelukkende brugerbetalt.

Nem opladning gennem vores app

Ladestanderne styres af vores app, hvorigennem betaling, styring mv. foregår. App’en er en platform for brugere, hvor de kan tilgå data omkring alt fra forbrug til besparelser og gode tilbud.

Ligesom vores app er nem at bruge, er vores installationer nemme at skalere op. Det vil altså sige, at jeres boligforening kan lave jeres parkeringspladser om, i takt med at flere og flere beboere skifter til eldrevne biler. Vi ved, hvor hurtigt udviklingen med elbiler går, og derfor skal alle naturligvis have mulighed for at kunne lade sin elbil.

Hvordan er ladeoplevelsen?

Scroll til toppen